Boksen

Boksen bij Sportcenter Spear

Boksen is conditioneel één van de meest uitdagende sporten, waarbij techniek en uithoudingsvermogen samen gaan. Naast het geven van stoten ga je ook leren ontvangen en ontwijken. Dit samen met de beste trainers die het maximale uit iedere training halen.

  • Wij hebben gratis bokshandschoenen te leen

Hoe ziet een bokstraining eruit?

Tijdens deze les wordt er aandacht besteedt aan technieken zoals: Voetwerk, ontwijken en stootcombinaties. Maar naast technieken besteden we ook aandacht aan coördinatie, conditie en “sparren”. (donderdag met sparren)

De les wordt aangepast op ieders niveau en zorgt ervoor dat je altijd kan aansluiten! Daarnaast werkt het perfect als stress release.

Bekijk onze overige budo sporten

Bokszak training

Tijdens deze trainingen worden er verschillende stoottechnieken toegepast en ga je daarnaast flink werken aan je conditie. Naast conditie en technieken voer je ook krachtoefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht. Er is Geen fysiek contact onderling waardoor het voor zowel beginners als gevorderde een uitdagende training is! 

 Bokszaktraining is een echte conditie en vet verbrander en voor iedereen toegankelijk die graag wilt werken aan:

Een betere conditie
Energie kwijt wilt
Spieren wilt verstevigen
Zelfvertrouwen wilt boosten
Stress wilt verminderen

Complete Selfdefence

Souplesse & zelfontwikkeling

Met de koreaanse zelfverdedigingssport Hapkido, waarbij souplese en zelfontwikkeling hoog in het vaandel staan, leer je diverse technieken. Een aantal van deze vaardigheden zijn: Het raken van vitale punten, traptechnieken, stoten, vegen, werpen en valtechnieken.

Respect & persoonlijke groei

Respect is een belangrijk onderdeel binnen deze sport. Ontdek nu de kracht en elegantie van Hapkido! Meld je aan voor een gratis proefles en begin vandaag nog met jouw avontuur in de wereld van zelfverdediging en persoonlijke groei.

Work

contact

Openingstijden

Maandag - Woensdag - Vrijdag: 09:00 - 22:00

Dinsdag & Donderdag: 07:00 - 22:00

Zaterdag: 09:00 - 16:00

Zondag: 09:00 - 14:00

Gratis proefles