Sinds april 2021 in een nieuw jasje

Over ons

Train met plezier en behaal resultaat

Over Spear

Spear is in een nieuw jasje gestoken sinds de verhuizing in april 2021. Wij hebben ervoor gezorgd dat sporten geen verplichting is maar een manier van leven. We hebben onze sportschool ingericht als een tweede thuis voor al onze sporters.

Of je nu elke dag traint of wanneer je nog nooit in een sportschool bent geweest, spear kan jou helpen om de nieuwe jij vorm te geven. We willen jouw volgende trainingspartner zijn. Bel ons vandaag nog!

Onze filosofie en waar we voor staan

Iedereen kan trainen en in vorm komen. Sinds onze opening van een nieuw pand in april 2021 leveren we een uniek en nieuw concept waarbij iedereen, zowel jong als oud zijn doelen kan verwezenlijken. Onze klanten raken er niet over uitgepraat! Onze methode om je te helpen je doel te bereiken is de reden dat sportcenter Spear zo uniek is. We creëren een op maat gemaakte schema, waardoor jij sneller je doelen kan bereiken. Onze medewerkers moedigen je aan om voor je doelen te vechten. We hebben alles onder 1 dak: Kennis, ervaring, apparatuur, lesprogramma’s, begeleiding en plezier.

Work

contact

Openingstijden

Maandag - Woensdag - Vrijdag: 09:00 - 22:00

Dinsdag & Donderdag: 07:00 - 22:00

Zaterdag: 09:00 - 16:00

Zondag: 09:00 - 14:00

Gratis proefles