Sport Center Spear
Sport Center Spear
Onze Personal Trainer @trainer_stefan voert hier een legless ropeclimb uit! 👌 Wanneer probeer jij het uit?! 🔥
Sport Center Spear
Sport Center Spear
Sport Center Spear
Fijn weekend allemaal! ❤
Sport Center Spear
Sport Center Spear
Voor alle Spear papa's, fijne Vaderdag!
Sport Center Spear
Sport Center Spear
Hier een Hapkido self defence filmpje door onze TOP instructeurs Ron van Beukering Marcel Dohmen. Ze zijn hier zelf aan het trainen in een garage.
Hapkido iedere maandagavond 19u volwassenen, donderdag 18.15u kids en om 19.15u volwassenen.
Proefles is gratis, nu tijdelijk voor alle BUDO sporten zelfs 2x gratis proefles, flyer daarvoor verkrijgbaar bij de balie! Doe jij vanavond ook mee?!
https://spear.nl/openingstijden-en-lestijden-spear-sportcenter/
#Hapkido #selfdefence #zelfverdediging #kwannyomhapkido #sportcenterspear #gemeentebest #gembest
Sport Center Spear
Sport Center Spear
Sport Center Spear
Ik ben Paul Rooijmans, vanaf april de 'nieuwe' fysiotherapeut bij Spear. Ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys in Eindhoven en op dit moment in de afrondende fase van de ESP opleiding tot sportfysiotherapeut. Als aansluiting op deze opleidingen heb ik verschillende vervolgcursussen gevolgd voor o.a.: Dry-Needling en echografie. Direct na mijn opleiding ben ik in een particuliere praktijk in Weert kunnen gaan werken en heb ik in 2019 de overstap gemaakt naar NXT Fysio.
Binnen de fysiotherapie gaan mijn interesses voornamelijk uit naar orthopedische en sport gerelateerde klachten, waardoor mensen beperkt worden in hun dagelijks functioneren. Graag ga ik samen met hen werken aan de oplossing. Buiten de fysiotherapie ligt mijn passie bij sport; waarbij mijn grote hobby's wielrennen, mountainbiken, tennissen en skiën zijn. Dit laatste is helaas in Nederland maar beperkt mogelijk, maar ik heb het geluk gehad in het seizoen van 2014/2015 als skileraar te mogen werken in Oostenrijk en Duitsland.

Ik ben op dinsdag (10.00u-20.30u) en donderdag (8.00u-17.00u) aanwezig bij Spear.
Een afspraak maken kan via een mailtje of telefoontje:
info@nxtfysio.nl
088-2626000

Paul Rooijmans
Fysiotherapeut & Sportfysiotherapeut i.o.
NXT Fysio
NXT Fysio