Update van 16 december 2020

Beste Sporter,

Wat een geweldig gevoel dat bijna alle materialen die we konden uitlenen uitgeleend zijn. We hebben nog Spinningbikes, Bokszakken en total body boxen over die nog klaarliggen om geleend te worden. Vrijdag wil ik het liefste alle bikes wegbrengen, dus als je nog een bike wilt lenen, mail ons dan even.

Wat gaan we nog meer doen? We gaan onze sporters de mogelijkheid bieden om met maximaal 2 personen buiten te trainen onder ons afdak. Het boeken van de training (30 minuten) kan vanaf morgen via MySpear. Dit is zonder begeleiding. Wij zijn wel binnen aanwezig voor eventuele vragen. Even wat warmere kleren aan maar wel lekker trainen. We zetten de dumbells in de tochtsluis en wat materiaal buiten zodat jullie lekker kunnen doortrainen in de lockdown. Om de kou een beetje van de grond te houden hebben we onze rubbermatten onder het afdak gelegd.

Ons team werkt keihard om al onze leden fit en gezond te houden. Zo hebben we een vol streaming lesrooster waar we deze keer gebruik gaan maken van Microsoft TEAMS zodat we echt in contact staan met de sporters. De code om deel te nemen aan de les vind je tijdens het boeken van de les in MySpear, dus even boeken dus!

Mara heeft speciaal voor deze periode een verantwoord kerstinspiratie menu van BenFit toegevoegd. Het is raar om te zeggen maar inmiddels zijn wij ook aardig afgetraind in het omdenken en hopen we jullie na 19 januari fitter en gezonder binnen te kunnen laten sporten, want dat blijft toch echt wel het leukste van allemaal.

Wellicht tot binnenkort in de buitenruimte of in onze streaming lessen. Zo niet dan wenst ons team jullie hele fijne, gezellige en gezonde kerstdagen en een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.

TEAM SPEAR

Update van 14 december 2020

Na de persconferentie van vanavond hebben we vernomen dat alles in Nederland op slot gaat en we weer moeten omdenken wat wel kan en mag. Zo gaan wij weer materiaal voor de spinning en aerobic uitlenen aan onze leden. Er komt weer een livestream programma voor thuis. Er wordt gekeken of we een veilige buitenzone(s) kunnen maken waar twee personen kunnen sporten. Voor de livestream hebben we voorheen nog wel eens problemen gehad met de muziek die werd gedempt door Facebook en daarom kijken we ook naar andere oplossingen zoals TEAMS van Microsoft. Bijkomende voordeel hiervan is dat we dan ook kunnen zien of onze sporters het goed uitvoeren en we echt in contact staan met de sporter. We rekenen weer op jullie support en we gaan weer ons best doen om jullie verwachtingen te overtreffen! o ja we gaan natuurlijk ook voor de groepslessen weer materiaal uitlenen!

#KEEPTHESPEARITUP

Update vanaf 1 december.

Sinds maart 2020 heeft Nederland de nodige stappen genomen om Corona onder controle te krijgen. Wij als sportcentrum willen graag dat onze sporters onbezorgd kunnen sporten en volgen daarom netjes de maatregelen op die de Rijksoverheid neemt.

Om de 1,5 meter regel makkelijk te kunnen volgen, zijn er in de fitness en groepslesruimtes gemarkeerde vakken waarin je kan sporten. Alle ruimtes hebben ramen waardoor er een schone luchtstroom is en alles goed wordt geventileerd. Bij binnenkomst adviseren we je je handen te ontsmetten. Na het gebruik van een fitnessapparaat of ander materiaal dien je deze te ontsmetten met de middelen die wij overal hebben klaarstaan. Het is verplicht om een handdoek te gebruiken.

Met ingang van 1 december 2020 is er de landelijke plicht om in openbare ruimtes een mondkapje te dragen. Wat betekent dit voor jou als sporter?

  • Bij binnenkomst draag je een mondkapje
  • Onderweg naar je groepsles of fitness draag je een mondkapje
  • Bij de balie of naar de toilet draag je een mondkapje
  • Je hebt je sportkleren al aan, de kleedkamers zijn nog gesloten
  • Tijdens het sporten mag het mondkapje af

BIJ ONS KUN JE DUS ONBEZORGD SPORTEN!