Bedrijfsfitness voor een gezonder bedrijf!

Zet je bedrijf in beweging en zorg ervoor dat je medewerkers gestimuleerd worden om een gezond leven te leiden door meer te bewegen en gezonder te eten. Sport Center Spear is gehuisvest in de voormalig Sokkenfabriek van de BATA.

Voordelen voor de werkgever? Via de bedrijfskosten regeling is sporten via de werkgever voordeliger voor de sporter Wij doen daar als sportcentrum nog een leuke korting bovenop Als werkgever is er de mogelijkheid om wat extra’s te doen voor de werknemer De werknemers is fitter en vitaler en zal daardoor productiever zijn Naast een leuke baan ook nog eens een mooie secondaire arbeidsvoorwaarde voor je werknemer

Voordelen voor de werknemer? Direct voor of na werktijd sporten Meedoen aan het groot aantal groepslessen Een gezondere leefstijl zorgt voor fittere versie van jezelf Je abonnement is voordeliger door alle kortingen Je sport bij een sportcentrum waar goede begeleiding standaard is Er is de keuze als werkgever om direct een overeenkomst met Sport Center Spear te maken. Of te kiezen voor één van de landelijke aanbieders welke hieronder vermeld staan.

Bedrijfsfitness Nederland
www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Nationaal gezondheidsplan
www.nationaalgezondheidsplan.nl

Fitpas
www.fitpas.nl

Fitness en meer…

Wat betekent fitness bij sport center Spear? In ons sportcentrum praten we over sportabonnementen. Dit betekent dat onze leden zowel welkom zijn in onze fitness maar ook mogen deelnemen aan één van de vele groepslessen die wij aanbieden. Dit zorgt ervoor dat sporters meer plezier beleven en het langer volhouden om te sporten.

Extra mogelijkheden.
Personal training en Smallgroup training
Sport Center Spear heeft een interne personal trainingzone waar onze personal trainers één op één of smallgroup (max 4 personen) trainingen aanbieden. Hiermee train je intensiever en gerichter naar jou persoonlijke doelstelling.

Voedingsconsulent Sport Center Spear heeft een eigen voedingsconsulent. Deze kant workshops organiseren voor groepen en kan individuele leefstijltrajecten aanbieden. Onze Consulent is BGN erkend wat in sommige gevallen betekent dat de verzekeraar dit geheel of gedeeltelijk ondersteunt voor de verzekerde werknemers.

Fysiotherapie NXT-fysiotherapie is onze inhouse partner voor fysiotherapie. Deze partner is al sinds 1952 gehuisvest in Best enheeft met een eigen ruimte binnen ons sportcentrum de mogelijkheid om zowel reguliere behandelingen te doen maar ook gebruik te maken van onze uitgebreide fitness om uw werknemers zo goed mogelijk te laten herstellen.

Meer weten?
Wij begrijpen als geen ander dat uw eerste prioriteit ligt bij de corebusiness van uw bedrijf en alles wat hier geen verband mee houdt of beïnvloedt dit kan verstoren. Maar met fittere, gezondere, vitalere en gelukkigere personeelsleden bereikt u veel.

Ik kom graag bij u langs om te praten over de mogelijkheden, maar liever nog nodig ik u uit om een kijkje te komen nemen op onze locatie. Met sportieve groet,

Marco den Exter Blokland
Directeur/eigenaar Sport Center Spear Europaplein 1 pand 3.1 (voormalig sokkenfabriek)
5684 ZC Best
0499-379678
info@spear.nl