BEDRIJFSFITNESS

Hoeveel bijtelling heeft jouw lichaam?

Terwijl werknemers kijken welke auto de minste bijtelling heeft, minder brandstof verbruikt, wordt er voorbij gegaan aan de bijtelling die je lichaam heeft. Ja je leest het goed, ook je lichaam heeft bijtelling en ook hier hebben we het liefste een zo laag mogelijke bijtelling. Wil je weten of jouw team een hoge of lage bijtelling heeft en duurzaam is? Wij komen graag een keer langs voor meer uitleg en om te meten hoe het zit met bijtelling.
Wat levert het jouw bedrijf dan op? Benieuwd naar wat bedrijfsfitness voor uw bedrijf kan beteken? TNO-arbeid heeft een onderzoek gedaan onder 1700 werknemers uit 34 branches naar niet sportende werknemers. Uit dit onderzoek blijkt dat over een periode van 4 jaar sportende mensen 25 dagen minder verzuimen. Met de wetenschap dat een verzuimde medewerker als snel tussen de €200 en € 400 per dag kost is de rekensom snel gemaakt.
Bedrijfsfitness kost alleen maar geld…

Het klopt dat wij niet gratis diensten leveren, maar wij leveren wel een aantal voordelen waarmee iedere werknemer zijn voordeel kan doen.
– Bedrijven ontvangen tot wel 10% korting op de reguliere sportabonnementen bij Spear
– Groepslessen vallen ook onder het sport abonnement bij Spear
– De overheid heeft bepaald dat fitness onder de werkkostenregeling valt
– Basis of premium bedrijfssport abonnement

Met sportieve groet,

Nathalie Scheepers & Boy van der Looij

Meer weten?

Wij begrijpen als geen ander dat uw eerste prioriteit ligt bij de corebusiness van uw bedrijf en alles wat hier geen verband mee houdt of beïnvloedt dit kan verstoren. Maar met fittere, gezondere, vitalere en gelukkigere personeelsleden bereikt u veel.

Ik kom graag bij u langs om te praten over de mogelijkheden, maar liever nog nodig ik u uit om een kijkje te komen nemen op onze locatie. Met sportieve groet,

 

Nathalie Scheepers & Boy van der Looij
Directeur/eigenaar Sport Center Spear
Europaplein 1 pand 22
5684 ZC Best
0499-379678
info@spear.nl