BEDRIJFSFITNESS

Hoeveel bijtelling heeft jouw lichaam?

Terwijl werknemers kijken welke auto de minste bijtelling heeft, minder brandstof verbruikt, wordt er voorbij gegaan aan de bijtelling die je lichaam heeft. Ja je leest het goed, ook je lichaam heeft bijtelling en ook hier hebben we het liefste een zo laag mogelijke bijtelling. Wil je weten of jouw team een hoge of lage bijtelling heeft en duurzaam is? Wij komen graag een keer langs voor meer uitleg en om te meten hoe het zit met bijtelling.
Wat levert het jouw bedrijf dan op? Benieuwd naar wat bedrijfsfitness voor uw bedrijf kan beteken? TNO-arbeid heeft een onderzoek gedaan onder 1700 werknemers uit 34 branches naar niet sportende werknemers. Uit dit onderzoek blijkt dat over een periode van 4 jaar sportende mensen 25 dagen minder verzuimen. Met de wetenschap dat een verzuimde medewerker als snel tussen de €200 en € 400 per dag kost is de rekensom snel gemaakt.
Bedrijfsfitness kost alleen maar geld…

Het klopt dat wij niet gratis diensten leveren, maar wij leveren wel een aantal voordelen waarmee iedere werknemer zijn voordeel kan doen.
– Bedrijven ontvangen tot wel 10% korting op de reguliere sportabonnementen bij Spear
– Groepslessen vallen ook onder het sport abonnement bij Spear
– De overheid heeft bepaald dat fitness onder de werkkostenregeling valt
– Basis of premium bedrijfssport abonnement

Morning Buzz

Onze Net-Workout voor ondernemers uit Best en omgeving. Iedere vrijdag ochtend gaan ondernemers van de Morning Buzz samen sporten. Iedere week een andere sport. Na afloop drinken we samen gezellig een bak koffie. Doordat we samen sporten bereik je meer dan koud kaartjes schuiven. Naast het uurtje sporten op de vrijdag ochtend om 08:00 uur mogen de Moring buzzers ook onbeperkt sporter en is er de Moring Buzz Wall waar alle leden zijn of haar bedrijf kunnen promoten aan al onze leden. Dus waar wacht je nog op… Meldt je snel aan voor 2 gratis proeftrainingen en sluit je aan als Morning Buzzer van Sport Center Spear!

info@spear.nl of bel 0499-379678

Met sportieve groet,

Marco den Exter Blokland

Meer weten?

Wij begrijpen als geen ander dat uw eerste prioriteit ligt bij de corebusiness van uw bedrijf en alles wat hier geen verband mee houdt of beïnvloedt dit kan verstoren. Maar met fittere, gezondere, vitalere en gelukkigere personeelsleden bereikt u veel.

Ik kom graag bij u langs om te praten over de mogelijkheden, maar liever nog nodig ik u uit om een kijkje te komen nemen op onze locatie. Met sportieve groet,

Marco den Exter Blokland
Directeur/eigenaar Sport Center Spear
Europaplein 1 pand 3.1 (voormalig sokkenfabriek)
5684 ZC Best
0499-379678
info@spear.nl