Bedrijfsfitness bij Spear in Best

Zet je bedrijf in beweging en zorg ervoor dat je medewerkers gestimuleerd worden om een gezond leven te leiden door meer te bewegen en gezonder te eten. Sport Center Spear is gehuisvest in de voormalig Sokkenfabriek van de BATA. Waar vroeger hard gewerkt werd aan het produceren van sokken wordt er nu gesport.

Gezonder en vitaler personeel zorgt voor een gezondere en productievere werkomgeving. Dat wil toch iedere werkgever!

Wellicht heeft u als werkgever vaker overwogen om iets voor uw medewerkers te organiseren betreffende leefstijl en gezondheid? Wij denken graag met u mee om tot een passend plan van aanpak te komen en u en uw medewerkers in beweging te krijgen of te houden.

Sport Center Spear

In 2006 opende wij onze deuren in de gemeente Best. Na onze verhuizing in 2017 beschikken we over drie groepsleszalen, een functionele zone, ruim opgezette fitness, fysiotherapie ruimtes, personal trainingsruimte en een theorieruimte. Ons aanbod is hiermee sterk uitgebreid.

 

Fitness en meer…

Wat betekent fitness bij sport center Spear? In ons sportcentrum praten we over sportabonnementen. Dit betekent dat onze leden zowel welkom zijn in onze fitness maar ook mogen deelnemen aan één van de vele groepslessen die wij aanbieden. Dit zorgt ervoor dat sporters meer plezier beleven en het langer volhouden om te sporten.

Extra mogelijkheden.

Personal training en Smallgroup training

Sport Center Spear heeft een interne personal trainingzone waar onze personal trainers één op één of smallgroup (max 4 personen) trainingen aanbieden. Hiermee train je intensiever en gerichter naar jou persoonlijke doelstelling.

 

Voedingsconsulent

Sport Center Spear heeft een eigen voedingsconsulent. Deze kant workshops organiseren voor groepen en kan individuele leefstijltrajecten aanbieden. Onze Consulent is BGN erkend wat in sommige gevallen betekent dat de verzekeraar dit geheel of gedeeltelijk ondersteunt voor de verzekerde werknemers.

 

Fysiotherapie

NXT-fysiotherapie is onze inhouse partner voor fysiotherapie. Deze partner is al sinds 1952 gehuisvest in Best en heeft met een eigen ruimte binnen ons sportcentrum de mogelijkheid om zowel reguliere behandelingen te doen maar ook gebruik te maken van onze uitgebreide fitness om uw werknemers zo goed mogelijk te laten herstellen.

Welke mogelijkheden zijn er?

U kunt direct in gesprek met sport center Spear bedrijfsfitness gaan aanbieden voor u en uw personeel. Overleg dan wel goed met uw eigen accountant en belastingadviseur hoe dit voor uw bedrijf het beste kan.

Of u maakt gebruik van één van de onderstaande dienstverleners welke gespecialiseerd zijn in de wettelijke mogelijkheden en u de zorgen uit handen nemen. Als sport center Spear werken wij samen met de volgende aanbieders:

Bedrijfsfitness Nederland BV
www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Nationaal gezondheidsplan
www.nationaalgezondheidsplan.nl

Fitpas
www.fitpas.nl

 

Meer weten?

Wij begrijpen als geen ander dat uw eerste prioriteit ligt bij de corebusiness van uw bedrijf en alles wat hier geen verband mee houdt of beïnvloedt dit kan verstoren. Maar met fittere, gezondere, vitalere en gelukkigere personeelsleden bereikt u veel.

Ik kom graag bij u langs om te praten over de mogelijkheden, maar liever nog nodig ik u uit om een kijkje te komen nemen op onze locatie.

Met sportieve groet,

Marco den Exter Blokland
Directeur/eigenaar
Sport Center Spear
Europaplein 1 pand 3.1 (voormalig sokkenfabriek)
5684 ZC Best
0499-379678
info@spear.nl