Mara den Exter Blokland: Gewichtsconsulent en aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Als BGN Gewichtsconsulent volg ik regelmatig bij- en nascholingscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Heb jij gewichtsproblemen? Vraag jij je wel eens af of je nu genoeg eet? Of misschien hoeveel je moet eten om gezond af te vallen? Neem dan contact met mij op. Afhankelijk van je wensen en doelen kunnen we extra ondersteuning aanbieden en zorgen voor een multidisciplinaire aanpak door onze samenwerking met fysiotherapie SGE Best en Personal Trainer Marco.

Neem contact op met Mara

WERKWIJZE

In een vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar wat je wensen/doel is en wat mijn mogelijkheden van begeleiding zijn om je doel te behalen. Ik werk met het leefstijlprogramma van BenFit.

Hierdoor kan ik opmaat weekmenu’s samenstellen en ontdek je dat goed eten ook heel lekker, makkelijk en snel kan zijn. Nog een bijkomend voordeel is dat de overige gezinsleden gewoon kunnen mee-eten. Belangrijk is dat je weet dat je geen dieet gaat volgen, maar gaat werken aan je nieuwe (duurzame) gezonde leefstijl.

  • Intake gesprek;
  • BenFit leefstijlprogramma;
  • Weekmenu’s;
  • Duurzame gezonde levensstijl;
  • Ondersteuning fysiotherapie;
  • Ondersteuning personal trainer;

Leefstijlplan

6-weken challenges

Workshops

Spear Voeding & Leefstijl werkt onder andere met het BenFit Leefstijlprogramma. Dit 12 weken programma bestaat uit;  begeleiding van mij met aandacht voor voeding, bewegen en ontspanning. Elke week is er een meting met coachmoment waardoor je zo heel gericht werkt aan je nieuwe gezonde leefstijl. Het programma is gericht op meer dan alleen afvallen; lekker in je vel zitten, werken aan een duurzame gezonde leefstijl en genieten van het leven. Je kan op elk moment beginnen met dit traject.

Prijs: €189,= voor 12 weken begeleiding en 12 op maat weekmenu’s. Optioneel werkboek: €15,- .Het werkboek leest lekker weg en helpt je mee om je doel te bereiken door middel van leuke opdrachten, tips & trics. Het is een extra hulpmiddel naar bewustwording van je zelf en wordt er stapje voor stapje gewerkt aan je nieuwe leefstijl.

Sport Center Spear heeft ook in groepsverband de mogelijkheid om te werken aan je nieuwe Leefstijl met de nadruk op afvallen. Via 6 weken durende challenges onder begeleiding van mij en ons team van professionals ga je het maximale er uit halen.

Slank & Fit
Start 19 februari
Wat kun je verwachten:
– Wekelijks weegmoment
– 6 weken op maat voedingsschema’s
– Handige boodschappenlijsten voor in de supermarkt
– Persoonlijk trainingsschema
– BenFit app met tips voor een gezonde leefstijl
– Workshop Bewegen en Leefstijl
– Het sporten bij Spear is aan te raden maar niet inclusief. Buiten de sportschool bewegen kan ook voldoende zijn. Het sporten bij Spear is eventueel los bij te kopen
– De mooie prijs die je kan winnen met het programma.. blijft nog even geheim!

Gratis informatieavond Slank en Fit
Op dinsdag 30 januari kunnen 25 geïnteresseerden gratis deelnemen aan deze avond (vanaf 19.00 uur). Het is niet nodig om lid te zijn, maar mocht je erbij aanwezig willen zijn vragen we je om je aan te melden via het evenement op Facebook. Deze is te vinden op onze Sport Center Spear Facebookpagina. Ook kun je je telefonisch aanmelden door te bellen naar 0499-379678.

Naast persoonlijke begeleiding, verzorgt Spear Voeding & Leefstijl ook workshops.

Agenda 2018
– Zaterdag 27 januari: gezonde voeding, wat moet ik eten? 
10.30 uur tot 11.45 uur
– Zaterdag 24 februari: suiker en zoetstoffen
10.30 uur tot 12.00 uur
– Zaterdag 24 maart: de overgang en voeding
10.30 uur tot 12.00 uur
– Dinsdag in april (datum volgt): Etiketten lezen in de supermarkt

> Kosten: €10,-  Goldmember €7,50
> 3 workshops: €25,- Goldmembers €20,-
> Min. 4 en max. 8 deelnemers per workshop (wachtlijst is mogelijk)
> Een introduce (geen bestaand lid) meenemen mag altijd. Jij krijgt dan €2,50 korting per introduce.
> Afhankelijk van je zorgverzekeraar is vergoeding mogelijk via aanvullende pakketten.

Kookworkshop:
Min. 6 en max. 8 deelnemers

Kosten: €40,- per workshop/deelnemer
* Kook workshops.
Samen worden de gerechten gemaakt en daarna lekker van elkaars gerechten/hapjes te proeven. Je krijgt alle recepten aan het einde van de workshop mee om thuis nog eens te kunnen maken.