Mara den Exter Blokland

Mara den Exter Blokland is samen met Marco de eigenaar van Sport Center Spear.
Mijn oorsprong ligt in het toerisme. Na mijn opleiding aan de MTRO in Maastricht heb ik 3 zomers in Spanje doorgebracht om de taal te leren. Terug in Nederland ben ik gaan werken bij Iberia en later Sabena in Amsterdam. Marco heeft mij meegenomen naar Brabant en heb ik  bijna 19 jaar  gewerkt bij Carlson Wagonlittravel in Helmond en later Eindhoven als Zakenreisadviseur. Na de start van Sport Center Spear heb ik de uren bij Carlson Wagonlittravel afgebouwd om per januari 2014 fulltime in de zaak werkzaam te zijn.
Ik houd me binnen Spear bezig met alles “achter de schermen”; de administratie, planning en ondersteun ik Marco. Je vindt me ook regelmatig achter de bar/balie en af en toe in de fitnessruimte. Sinds 2016 ben ik geregistreerd gewichtsconsulent bij de BGN en kun je met al je voedingsvragen bij mij terecht.

Debbie Brands

Hallo ik zal me even voorstellen ik ben Debbie.
Je kunt mij vinden als instructeur in de fitnesszaal, voor je groepsles en ik help een handje mee achter de schermen.
Sporten is echt mijn ding! Lekker bezig zijn om je fit te voelen en even je gedachten op nul te zetten of gewoon even lekker gek doen!
Ik hoop mijn passie voor sport ook over te brengen aan jou zodat jij met veel enthousiasme mijn lessen kan volgen.
Take care of your body, it’s the only place you have to live in!

Linda van de Nieuwenhuyzen

Hallo, mijn naam is Linda van de Nieuwenhuyzen.  Sinds 2014 ben ik werkzaam bij sportcenter Spear. Voor die tijd heb ik flink wat cursussen afgerond en ben ik gaan werken in een sportschool in Den Bosch. Toen ik na 4 jaar het aanbod van Marco kreeg om dichterbij huis te komen werken was de keuze snel gemaakt. Naast een aantal groepslessen in de week doe ik in mijn vrije tijd ook aan korfbal.

Mijn doel als fitness/groepslesinstructeur is om iedereen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan. Wil je dit ook graag? Kom gerust een keer langs in een van mijn lessen, dan gaan we er samen tegenaan!

Wendy van de Weijdeven

Beste bezoeker, welkom op de website van Spear. Mijn naam is Wendy van de Weijdeven en ben op maandag middag/avond uw fitnessinstructeur bij Spear. Ik ben moeder van twee schatten van kinderen en woon samen met Patrick. Naast mijn baan als fitnessinstructeur bij Spear werk ik 4 dagen in de week als Kinder/Fysiotherapeut in Eindhoven. Je komt me ook nog regelmatig tegen in de PowerKick les op woensdag, maar dan als deelneemster. Graag tot ziens!

Marco den Exter Blokland

Marco is de directeur/eigenaar van Sport Center Spear. Zijn liefde voor sport ontstond al in zijn jonge jaren. In 1994 behaalde hij zijn CIOS diploma. Na een periode werken als sport- en entertainment medewerker bij Gran Dorado, stapte hij over naar de commercie bij Athlon Carlease en later Auto Bongers Lease.  Destijds rondde hij ook de avond HEAO Sportmanagement af.

Nathalie Scheepers

Nathalie Scheepers en sport zijn met elkaar samengesmolten. Ze danst al sinds haar zevende en ging later een stapje verder door ROC Sport & Bewegen te studeren en liep stage bij Spear. Er was sprake van een wederzijdse klik. We hebben Nathalie tijdens haar stage opleidingen laten volgen om haar te kneden tot allround instructrice. Nathalie bleek uit het juiste hout gesneden. Voor de Indoor Cycling opleiding haalde ze het hoogste punt van haar klas. Na het behalen van haar diploma is Nathalie direct bij Sport Center Spear aan de slag gegaan. Sindsdien is haar kennis uitgebreid met Zumba, Zumba Gold, Aorobic, fitness en Pilates. Meerdere malen per week creëert ze vele zweetdruppels op de voorhoofden van onze sporters.

Vincent Vilé

Vincent Vilé heeft een opleiding voor verpleegkundige gevolgd, maar ontdekte al snel dat zijn hart toch sneller ging kloppen van de fitnessbranche. Sinds het afronden van zijn stage voor FitVak B is Vincent elke dinsdagavond te vinden bij Sport Center Spear. Dit doet hij naast zijn reguliere baan. Vincent maakt graag een praatje met de sporters, maakt trainingsschema’s en helpt je je oefeningen zo effectief mogelijk uit te voeren. Samen met Marco verzorgt hij de gladiator work-out in de fitness.

Inge Woensdregt

Beste sporter, Mijn naam is Inge Woensdregt en ik nodig je graag uit om op de dinsdagavond mijn Body Power les te komen volgen. Ik zal er voor zorgen dat je het maximale uit deze training haalt en ook nog veel plezier beleeft. Naast mijn vaste baan als directie secretaresse geef ik met veel plezier de Body Power. Je kan me ook regelmatig tegenkomen in één van de Zumba lessen als de vaste instructeurs verhinderd zijn. Tot ziens bij Spear!

Cor Janssen

Hallo, mijn naam is Cor Janssen.

Na bijna 3 jaar als deelnemer van de spinning lessen, ben ik gevraagd om spinninginstructeur bij Spear te worden.

Sinds februari ’15 ben ik na het volgen van de opleiding gelijk aan de slag gegaan.

Ik vind het leuk om les te geven aan een groep mensen. Samen werken aan verbetering van hartslag en hun uithoudingsvermogen, ieder op zijn/haar eigen niveau. Waarbij de muziek als een stimulans werkt.

Naast binnen sporten, ben ik ook regelmatig buiten op de racefiets te vinden, vlakke routes of zelfs in de bergen. In mijn lessen probeer ik dit ook goed na te bootsen zodat de spinningles een goed alternatief is als je niet naar buiten kunt.

Ik zie je graag in een van mijn lessen.

Franka Derks

Hallo, mijn naam is Franka Derks.

Ik ben allround instructrice bij Spear waar ik zowel in de fitness als de aerobic zaal te vinden ben. Ik heb een Sport en Bewegen opleiding afgerond in Tilburg. Met aanvulling op deze opleiding heb ik FitVak A – Aerobic Instructor – Zumba – XCORE – Cylce Docent opleidingen gevolgd. Direct na mijn opleiding ben ik aan het werk gegaan in de fitnessbranche. In 2014 maakte ik de overstap naar Sport Center Spear en dat bevalt me prima.

Mijn doel als instructeur is bezoekers van de fitness of mijn groepslessen te enthousiasmeren, stimuleren en te motiveren om zijn of haar doelen te behalen of te behouden.

Ik heet je van harte welkom in één van mijn groepslessen of in de fitness, tot snel!

Boris de Bruijn

Mijn naam is Boris de Bruijn. Ik ben 18 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik ben begonnen aan mijn tweede leerjaar Sport en Bewegen (nivo 4) aan het Summa College te Eindhoven. Dit jaar loop ik mijn stage bij Sport Center Spear . Ik ben aanwezig op dinsdag van 14:00 tot 22:00 uur, woensdag van 17:00 tot 22:00 uur en vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Mijn passie is fitness en ben daar sinds 3 jaar heel serieus mee bezig. Hierbij probeer ik zo goed mogelijk op mijn voeding te letten, en maak ik mijn eigen voedingsschema’s.

Ik heb veel zin in deze stage en hoop je snel te mogen begroeten in de fitness. Tijdens mijn stage hoop ik nog meer te leren over fitness en groepslessen.