Maak kennis met:

Mara den Exter Blokland: Gewichtsconsulent en aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Als BGN Gewichtsconsulent volg ik regelmatig bij- en nascholingscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Heb jij gewichtsproblemen? Vraag jij je wel eens af of je nu genoeg eet? Of misschien hoeveel je moet eten om gezond af te vallen? Neem dan contact met mij op. Afhankelijk van je wensen en doelen kunnen we extra ondersteuning aanbieden en zorgen voor een multidisciplinaire aanpak door onze samenwerking met fysiotherapie SGE Best en Personal Trainer Marco.

Werkwijze

In een vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar wat je wensen/doel is en wat mijn mogelijkheden van begeleiding zijn om je doel te behalen. Ik werk met het leefstijlprogramma van BenFit. Hierdoor kan ik opmaat weekmenu’s samenstellen en ontdek je dat goed eten ook heel lekker, makkelijk en snel kan zijn. Nog een bijkomend voordeel is dat de overige gezinsleden gewoon kunnen mee-eten. Belangrijk is dat je weet dat je geen dieet gaat volgen, maar gaat werken aan je nieuwe (duurzame) gezonde leefstijl.

Prijzen

Doordat Spear Voeding & Leefstijl is aangesloten bij de BGN wordt de begeleiding door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Kijk op www.gewichtsconsulenten.nl onderdeel vergoedingen wat jouw zorgverzekeraar vergoed.

Leefstijlplan

Spear Voeding & Leefstijl werkt onder andere met het BenFit Leefstijlprogramma. Dit 12 weken programma bestaat uit;  begeleiding van mij met aandacht voor voeding, bewegen en ontspanning. Elke week is er een meting met coachmoment waardoor je zo heel gericht werkt aan je nieuwe gezonde leefstijl. Het programma is gericht op meer dan alleen afvallen; lekker in je vel zitten, werken aan een duurzame gezonde leefstijl en genieten van het leven. Je kan op elk moment beginnen met dit traject.

Prijs: €189,= voor 12 weken begeleiding en 12 op maat weekmenu’s. Optioneel werkboek: €15,- .Het werkboek leest lekker weg en helpt je mee om je doel te bereiken door middel van leuke opdrachten, tips & trics. Het is een extra hulpmiddel naar bewustwording van je zelf en wordt er stapje voor stapje gewerkt aan je nieuwe leefstijl.

6-weken challenges

Sport Center Spear heeft ook in groepsverband de mogelijkheid om te werken aan je nieuwe Leefstijl met de nadruk op afvallen. Via 6 weken durende challenges onder begeleiding van mij en ons team van professionals ga je het maximale er uit halen. Afgelopen juni/juli hebben we de Summer Shape Challenge gehad.

Meer informatie over onze volgende challenge volgt binnenkort.

 

Tot snel. Groetjes Mara

Workshops

Naast persoonlijke begeleiding, verzorgt Spear Voeding & Leefstijl ook workshops.

Dit najaar ga ik weer met workshops beginnen.

dinsdag 19 september: 1900-2015 uur – Goede voeding: Wat moet ik eten?

Vrijdag 29 september: 1000-1130 uur – Voeding en de overgang

Zaterdag 28 oktober: 1030-1200 uur – Suiker en zoetstoffen

November: datum en tijd volgen zo spoedig mogelijk – Etiketten lezen met supermarkt safari

December: datum en tijd volgen zo spoedig mogelijk – Hoe overleef ik de feestdagen?

Min. 6 en max. 15 deelnemers per workshop:
Kosten: €10,= per workshop/deelnemer

Min. 6 en max. 8 deelnemers voor de kookworkshop:

Kosten: €40,= per workshop/deelnemer
* Kook workshops.
Samen worden de gerechten gemaakt en daarna lekker van elkaars gerechten/hapjes te proeven. Je krijgt alle recepten aan het einde van de workshop mee om thuis nog eens te kunnen maken.