Wij richten ons op het bewegings- en houdingsapparaat, maar ook aandoeningen van o.a. de longen, hart- en bloedvaten kunnen worden behandeld. We bieden hulp aan mensen met pijnklachten, mensen die actief willen revalideren na een blessure/operatie of hun kwaliteit van leven willen verbeteren. Waar mogelijk gaan we bij de behandelingen uit van recentelijk wetenschappelijk onderzoek.

Samen met de patiënt gaan we voor het optimaal te behalen resultaat. Elke patiënt is anders en dit gegeven nemen we mee in de behandeling, zodat eenieder een individueel programma krijgt dat aansluit bij zijn of haar wensen.

SGE Fysiotherapie Best biedt naast zorg aan patiënten ook hulp aan sporters die graag hun prestaties willen verbeteren en/of blessures willen voorkomen. Tevens richten we ons op de werkgever/werknemer ter bevordering van re-integratie in het arbeidsproces om zodoende verzuimreductie te bewerkstelligen en te streven naar fitte werknemers. Hiervoor werken wij samen met SGE Werkt! en OCA.

In de praktijk werken 2 Master geschoolde Sportfysiotherapeuten; Bas Doomen en Anton van den Bosch, die beide al meer dan 10 jaar werkzaam zijn als (Sport)fysiotherapeut.

Praktische informatie:
U kunt rechtstreeks of via een verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons terecht.

Alle Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden volgens polisvoorwaarden – mits u aanvullend verzekerd bent – behandelingen fysiotherapie. SGE heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten voor behandeling van fysiotherapie.

SGE Fysiotherapie is gevestigd in de huisvesting van Sportcenter Spear te Best.

Contact gegevens

Website: www.sge.nl/best

Tel.: 06-43168214

Email: Best@sge.nl